Siivoojia kauppakeskukseen viikonloppuihin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Oletko oma-aloitteinen ja kaipaat viikonloppuihin työtä? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Haemme SIIVOOJIA vakituisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin kauppakeskukseen RAISION Myllyyn. Työvuorot sijoittuvat lauantaille sekä sunnuntaille klo 6 - 19 kolmeen eri vuorotyyppiin työvuorojen ollessa 4,5 – 6 tunnin pituisia. Tässä tehtävässä sinun on mahdollista tehdä joka lauantai ja sunnuntai töitä tai harvemmin. Eduksesi on, jos pystyt työskentelemään tarvittaessa kaikissa vuorotyypeissä sekä useina viikonloppuina. Työssäsi vastaat kauppakeskuksen ylläpitosiivouksesta.Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta. Perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme. Perehdytys tapahtuu tässä tehtävässä arkipäivinä. Tehtävässä menestymisen kannalta toivomme, että sinulta löytyy myös aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Tehtävässä menestymisen kannalta erinomaisen sujuva suomenkielen taito on eduksi, koska tehtävässä hyödynnetään päivittäin teknisiä työkaluja sekä kommunikoidaan suomeksi. Päältä ajettavan yhdistelmäkoneen käyttökokemus on eduksi, muttei välttämätöntä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.

Vastaako tämä tehtävä sinun osaamistasi? Hienoa! Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään. Tehtävän alkavat mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 25.4.2021.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot