(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Jyväskylään
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2020

Motivoidutko työssäsi omasta puhtaasta kädenjäljestäsi? Onko työskentely joustavasti juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivin muoto? Siinä tapauksessa jatka lukemista!

Haemme nyt jatkuvalla tarpeella SIIVOOJIA eripituisiin sijaisuuksiin, sekä täydennystä keikkapooliimme Jyväskylän alueelle.

Siivoojana vastaat ja huolehdit pääsääntöisesti asiakaskohteidemme yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta. Työ voi olla Porras-, toimisto-, koulu, kauppakeskus, teollisuus tai muuta yleissiivousta. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on hyvä olla hieman kokemusta siivoustehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia.

Edellytämme palveluhenkistä ja vastuullista työ-otetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on suurimmassa osassa kohteita pakollinen, sillä työkohteet saattavat sijaita keskustan ulkopuolella tai saatat joutua siirtymään työpaikasta toiseen sujuvasti. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on suuri etu.

Tarjoamme joustavaa siivoustyötä monipuolisissa työkohteissa asiakasyrityksissämme. Tarjolla on eripituisia sijaisuuksia sekä keikkaluontoista työtä tilanteesi mukaan. Hyvälle työntekijälle töitä löytyy pidempäänkin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löytyessä!

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä