(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA perussiivoukseen tiimiimme Jyväskylään.

Työtehtäviisi kuuluu peruspesut asiakaskohteissamme. Työsuhde on määräaikainen syyskuun loppuu ja työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin iltavuorossa klo 14-24 välillä. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 30-37,5 tuntia viikossa. Jatko syyskuun jälkeen voi olla mahdollinen.

Sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä ja osaat käyttää siivouskoneita. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, reipasta asennetta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Viihdyt tehtävässä, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on tunnollinen sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.7.2018. Työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -