(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Joensuuhun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019 

Oletko työhön   tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme reippaita Siivoojia Joensuuhun kokoaikaisiin työsuhteisiin.
  
ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta   ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy   henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne. 
  
Työtehtäviisi kuuluu koulu ja päiväkoti kohteiden siivoustyöt. Sinulla   on mahdollisuus päästä kartuttamaan ammattitaitoasi käyttäen erittäinlaadukkaita työvälineitä kansainvälisessä yrityksessä jossa   työturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Työtä tehdään arkisin 6-14 välillä ja työsuhde on kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus alaa   kohtaan. Siivousalan koulutuksen ja kokemuksen katsomme eduksi. Koulutusta ja kokemusta tärkeämpää on oikea asenne, halu tehdä töitä ja kasvaa alan ammattilaiseksi.
  
Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin   haasteisiin. Ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat eduksi ja hyvä fyysinen   kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus   ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Päiväkoti-/Kouluympäristön   vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa   työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen   rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla   kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle   tai viranomaiselle.
  
Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman   parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja   inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä   hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.1.2019.


ISS Palvelut on yksi   Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava   kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000   työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät   henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme   kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-,   ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä   tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa   asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa   euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77   maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/  


- ISS on savuton   työpaikka -