(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Järvisydämeen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Haemme asiakkaallemme Järvisydämen Lomakeskukseen siivoojia.

Työtehtävät pitävät sisällään hotellihuoneiden, huviloiden, ravintolan ja Järvikylpylän siivousta sekä puhtaanapitoa. Käytössäsi on hyvät ja nykyaikaiset työvälineet sekä huipputiimi.

Toivomme, että olet työotteiltasi ripeä sekä omatoiminen ja omaat Järvisydämellisen aurinkoisen työ- ja asiakaspalveluasenteen. Sinulla on alaan liittyvä koulutus ja/tai työkokemusta. Kylpylä- ja saunaosastojen korkean hygienian tason vaativa osaaminen katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen. Työtehtäviin perehdytetään. Hygieniapassi pakollinen.

Tarjoamme työtä sekä kokoaikaisille että osa-aikaisille tekijöille, joten työ sopii monenlaisessa tilanteessa oleville. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 8-15 väliin, mutta toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen kiireaikoina. Työajat sijoittuvat kaikille viikonpäiville (ma-su).

Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus vakinaistua asiakkaan työntekijäksi. Noudatettava työehtosopimus MaRA TES. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.