(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia ja ulkoaluetyöntekijöitä Helsinkiin ja Espooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Haemme kesäkaudelle kesätyöntekijöitä kiinteistöpalvelualan monipuolisiin työtehtäviin. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työpäivä aloitetaan joko Espoosta (Espoon keskus) tai Helsingistä (Malminkartano). Työsuhteet ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia, ja työaika on yleensä arkisin klo 8-16. 

Tehtävässä huolehdit opiskelija-asuntoloiden piha-alueiden ja rappukäytävien siisteydestä ja puhtaudesta. Työpäiviesi sisältö muovautuu kiinteistöjen palvelutarpeen mukaan, leikkaat esimerkiksi nurmikkoa, huolehdit pihojen ja jätekatosten puhtaanapidosta ja siivoat portaita, saunatiloja ja ulkovarastoja. 

Odotamme sinulta 18 vuoden ikää, ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvä suomen kielen taito. Laskemme eduksesi kiinteistö- tai viheralan opinnot ja aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. 

Tule viettämään kesää mahtavan tiimin jäsenenä! Hae kesätyöpaikkaa täyttämällä hakemus viimeistään 24.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Juuso Kärkkäinen, juuso.karkkainen@coor.com.