(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia ja tiskaajia Riihimäelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Lassila saa haltuunsa sopimuksen ja lähtee tiukkaan kiriin kohti maaliviivaa. Kaarteessa odottaa Tikanoja, Lassila lähestyy ja kurottaa, kurottaa - kapula on vaihdettu ja vauhti kiihtyy vaan mitä ihmettä? Laji on muuttunut täysin, joukkueessa onkin vapaita paikkoja! 

   

SIIVOOJA TAI TISKARI,

 

tule meidän tiimiimme! Aloitamme Riihimäellä suuren marketin siivouksen ja astiahuollon. Tiimimme on avainasemassa huolehtimassa monen kävijän kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta. Hulinaa kohteessa riittää aamusta iltaan, ja siksi työtä on tarjolla niin aamulla kuin illallakin, niin arkisin kuin lauantaisinkin. Kerrothan hakemuksessasi, milloin olet käytettävissämme, kuten myös sen, nautitko enemmän siivous- vai tiskaritöistä! 

 

Miten sitten pääsee osaksi tätä siistiä valioliigaa?

 

Edellytämme siivoojilta sekä tiskareilta ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä.

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.