(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia ja matalapesijöitä kesätyöhön Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Kaipaatko aktiivista työtä, jossa saa takuuvarmasti päivän askeleet täyteen? Miksi et tulisi meille tienaamaan?

 

Etsimme vakituisten työntekijöidemme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA JA MATALAPAINEPESIJÖITÄ Vantaalle!

 

Kesätöitä on tarjolla 2.5.-29.9.2019 välillä elintarvikealan asiakaskohteessamme. Työ on korkean hygienian puhdistusta tehtaan tiloissa, sisältäen esimerkiksi tuotantotilojen, linjastojen sekä erilaisten koneiden ja välineiden matalapainepesua, mutta työhön kuuluu myös tehtaan toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Töitä on tarjolla niin aamu kuin yövuorossakin, joten kerrothan hakemuksessasi milloin sinä haluaisit työskennellä! Töitä on tarjolla noin 25-37,5 tuntia viikossa pääsääntöisesti arkisin, mutta satunnaisesti saatamme kaivata tekijää lauantaivuoroon.

 

Edellytämme täysi-ikäisyyttä, huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä elintarvikealalla on plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävissä eduksi. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä!

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin!

 

Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi