Siivoojia ja matalapainepesijöitä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2021

Haemme nyt useampaa SIIVOOJAA JA MATALAPAINEPESIJÄÄ tiimiimme PÄÄKAUPUNKISEUDULLE.


Matalapainepesijänä vastaat elintarviketuotantotilojen pesuista matalapainepesujärjestelmän avulla. Siivoojan tehtävässä vastaat asiakkaamme elintarviketuotantolaitoksen puhtaanapidosta hygieniavaatimukset täyttäen. Töitä tehdään pääosin arkisin ilta- ja yövuoroissa klo: 18.00-04.00 välillä, mutta tehtävä sisältää myös satunnaisia viikonloppuvuoroja. Kyseessä on vakituinen ja osa-aikainen työ (20-37,5h/vko).


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on oma-aloitteinen työote sekä työtä pelkäämätön asenne. Olet tarkka ja huolellinen sekä sinua motivoi laadukkaan palvelun tuottaminen asiakkaillemme. Molemmat tehtävät edellyttävät muutaman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä ja voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä hygieniapassin. Hyvä fyysinen kunto on tehtävissä jaksamisen peruspilari. Päivittäisessä työskentelyssäsi tarvitset sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa, erityisesti suomen kielen osaamisen katsomme eduksi. Työajoista ja kohteiden sijainneista johtuen tarvitset B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kannustavan työympäristön. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Tuntuuko tehtävä omalta? Haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi, mutta kuitenkin viimeistään 19.9.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot