(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia ja kerroshoitajia
N-Clean Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

KESÄTYÖ N-CLEANILLA / SUMMER JOB AT N-CLEAN


Koe kanssamme raikkaasti parempi kesä ja hae meille kesätöihin! Tarjoamme sinulle tilaisuuden kartuttaa työkokemusta ja oppia uusia taitoja, joista hyödyt myös tulevaisuudessa. Haluaisitko tehdä tänä kesänä työtä, jolla on merkitystä ja luoda puhtautta?

Palkkaamme Suomessa eri paikkakunnille kymmeniä kesätyöntekijöitä hotelli- ja toimitilasiivoukseen.

Kerroshoitajan työ on hotellihuoneiden siivousta, jota tehdään päivällä hotellihuoneiden vapauduttua asiakkailta. Yleisten tilojen siivoojan tehtävät koostuvat kokoustilojen, saunojen sekä yleisten tilojen siivouksesta. Yleisten tilojen siivousvuorot alkavat aikaisin aamulla. Siivoojia tarvitsemme toimitilasiivoukseen, jossa tehtävät koostuvat asiakaskohteidemme toimistojen, myymälöiden ja kauppakeskustilojen siivouksesta. Toimitilasiivouksen vuorot alkavat usein varhain aamulla. Työvuorot kaikissa tehtävissä ajoittuvat sekä viikoille että viikonlopuille.

Aikaisempaa siivoustyökokemusta et tarvitse, tärkeintä on avara ja positiivinen asenne työhön. Perehdytämme sinut tehtäviin jo ennen varsinaisen työn alkua kevään aikana. Mieleltäsi olet joustava, kätevä ja ahkera sekä osaat toimia uusissa tilanteissa luontevasti. Etsimme kesätyöntekijöitä, jotka voivat sitoutua työhön vähintään elokuun loppuun asti, mielellään syyskuun loppuun asti. Työsuhteet ovat määräaikaisia. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön kansainvälisessä ympäristössä, iloisen ja ammattitaitoisen työyhteisön ja kattavan opastuksen tehtäviin. Palkkauksessa noudatamme toimialan työehtosopimusta. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa http://www.kesaduuni.org ja sitoudumme vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

Täytä hakemus pian, viimeistään kuitenkin 14.4.2019: http://www.nclean.fi/rekrytointi 

Valitse Toiveet-välilehdellä kohta "kesätyöntekijä" ja haluamasi työskentelypaikkakunta, niin hakemuksesi ohjautuu oikeaan paikkaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pian!

For information in English, please visit our website www.nclean.fi, Työpaikat