(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia ja kerroshoitajia Kittilän alueelle ja Leville
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme asiakkaallemme

SIIVOOJIA JA KERROSHOITAJIA KITTILÄÄN JA LEVILLE

Työkohteet ovat erilaisia toimitilasiivouskohteita ja hotelleja. Mahdollisuus lisätunteihin myös muissa kohteissa. Joten töitä riittää hyville tekijöille varmasti ja voit vaikuttaa itse siihen, kuinka paljon tunteja teet.

Työtä on tarjolla joko osa-aikaisesti yhdessä kohteessa tai jos olet valmis kulkemaan Kittilän ja Sirkan välillä, niin töitä tarjotaan enemmän. Kerroshoitajana huolehdit hotelliasukkaiden viihtyvyydestä siivoamalla hotellihuoneita päiväsaikaan. Siivooja siivoaa kouluja ja muita toimitilakohteita.

Mikäli omaat tehokkaan ja tarkan työasenteen, kokemusta siivousalan työstä ja teet työsi huolellisesti aurinkoisella asenteella, olet juuri etsimämme henkilö. Majoitusmahdollisuus neuvoteltavissa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen pikaisesti! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Paloniemi, puh. 040 513 4518, anna.paloniemi@sol.fi

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.