(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia iltavuoroon osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Sopisiko elämääsi osa-aikainen työ arkipäivien alkuiltaan? Haemme nyt asiakaskohteisiimme

SIIVOOJIA

Mitä tarjoamme sinulle?

Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 17,5/viikko ja työvuorot ovat arki- iltaisin 16-19.30. Tehtävä sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tai sinulle jolle osa-aikainen sopii muuten hyvin elämäntilanteeseesi. Kohteeseen pääsee kätevästi myös julkisella liikenteellä.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemmes saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 -standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.

Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden huolehtimalla hammasklinikka ja koulukohteen ylläpito- ja perussiivouksesta. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. Työtä tehdään kahden hengen tiiminä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto. Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 8.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 13 - 16 Kirsi Venehsalo p.040 301 4015.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).