(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia iltavuoroihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä?

Etsimme nyt tiimiimme vahvistukseksi OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Jyväskylään.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta päiväkotiympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 16-20 välille. Työtunteja tehtävässä kertyy 4 tuntia päivässä ja 20 tuntia viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.

Perehdytämme hyvin tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen vaan tärkeämpää on oikea asenne työn tekoon. Aikaisempi kokemus- ja koulutus alalta katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen sekä oma-aloitteinen työote ja nautit tarkasta työskentelystä. Päiväkotiympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle. 

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat
toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.6.2019, mutta saatamme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana. Tehtävä alkaa 5.8.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -