(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia iltavuoroihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
Etsimme nyt  ILTASIIVOOJIA tiimiimme Ouluun.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous kauppakeskusympäristössä ja huolehdit muun muassa elintarviketiskin puhtaudesta. Työaika sijoittuu klo 20-04 väliin arkisin sekä toisinaan myös viikonloppuisin. Työtunteja kertyy 6-7,5h/pv. Etsimme tekijää sekä määräaikaiseen tehtävään joka päättyy  31.12.2019 sekä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Palkkaluokka  3kiinteistöpalvelualan tes.

Aiempi kokemus alalta vaaditaan, koulutus  ja hygieniapassi katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, aurinkoista palveluasennetta, sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.6.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -