(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Ilmajoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Haemme nyt osa-aikaisia SIIVOOJIA oppilaitosympäristöön Ilmajoelle.


Etsimme tiimiimme kahta siivoojaa osa-aikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään asiakaskohteessa arkisin aamu- ja iltavuoroissa ja työaika sijoittuu 6.00-21.00 välille. Toiselle etsimällemme siivoojalle kertyy työtunteja 7-7,5h/pvä, 30-37,5h/vko ja toiselle 1-3h/pvä, 5-15h/vko. 

Tehtävässä, jossa työtunteja kertyy 30-37,7h/vko, edellytämme sinulta tutkintoa puhdistuspalvelualalta esim. laitos- tai toimitilahuoltajan tutkinto tai valmiuden kouluttautua alalle töiden ohessa. Tehtävään, jossa työtunteja kertyy 5-15h/vko, koulutus ja aikaisempi työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tämä tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle.

Molemmissa tehtävissä tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi kumpaa tehtävää olet hakemassa. Työ alkaa 2.1.2019, mutta aloitamme perehdytyksen tehtäviin joulukuun lopulla 2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/- ISS on savuton työpaikka -