(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia IKEA-tavarataloihin Espooseen ja Vantaalle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Espoon ja Vantaan IKEA- tavarataloihin iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä 
  
SIIVOOJIA  
  
Työsuhteet ovat vakituisia ja tarvittaessa töihin kutsuttavia. Työvuorosi sijoittuvat kaikille viikonpäiville ja tarjolla on sekä aamu- että iltavuoroja tarpeen mukaan. Tämä homma sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tai sinulle, joka etsit lisätienistiä. Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden siivoamalla tavaratalon kaikkia tiloja, mukaan lukien keittiöt. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ei kulu huonoilla välineillä tuhraamiseen. Kun olet päässyt jyvälle asioista työ on itsenäistä, mutta kaverilta saa aina tarvittaessa apua.  
  
Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta tai alan koulutusta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja avulias tiimipelaaja. Odotamme, että sinulla on hyvä suomen tai englannin kielen taito.
     
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Odotamme jo innolla uusia työkavereitamme ja luemme hakemuksia hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 28.8. 
     
Heräsikö sinulle kysymyksiä? Lisätietoja tästä kivasta pestistä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Kati Vanhakangas kati.vanhakangas@coor.com.