Siivoojia Iisalmeen
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön, kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla! Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI IISALMEN KESKUSTAN ALUEELLE

 

Etsimme reippaita ja motivoituneita henkilöitä huolehtimaan kohteidemme päivittäisistä ylläpitosiivouksista sekä perussiivouksista keskustan alueella. Huolehdit siis omalta osaltasi toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä sekä kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta! Työajat vaihtelevat kohteiden mukaan ja sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työaikaasi - töitä on mahdollista tehdä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. 

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista palveluasennetta, luotettavuutta sekä itsenäistä työotetta. On aina eduksesi, jos olet siivonnut myös muualla kuin kotonasi! Alan koulutusta emme vaadi –  pääasia on, että sinulla on motivaatiota ja intoa oppia. Ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on myös ehdottomasti etua. Olet etsimämme henkilö, jos iloinen hymysi ja hyvä fiiliksesi välittyy ympärillesi sekä sinulta löytyy joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä sekä kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi saat meiltä huolellisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Meiltä löytyy myös kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä, odotamme hakemustasi innolla! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, kysy rohkeasti asiakasryhmän päälliköltä Sari Hermanoffilta p. 050 383 8439 (arkisin klo 8:00-16:00). 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478725
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Iisalmi