(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia hoivakotiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Etsimme kahta reipasta Siivoojaa hoivakotiin Kajaaniin.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu hoivakodin ylläpitosiivous lähellä Kajaania. Työaika sijoittuu arkipäiviin 6 – 16 välille, satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työsuhteista toinen on kokoaikainen ja toinen osa-aikainen jossa tunteja on tarjolla 3 - 6h/päivässä ja 15–30h/ viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian. Molemmat työsuhteet ovat määräaikaisia 31.12.2019 asti mutta jatko on mahdollinen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla jonkin verran työkokemusta siivoustehtävistä sekä mielellään laitoshuoltajan tutkinto. Eduksi katsomme työkokemuksen vastaavista kohteista. Sinulla on oikea asenne, halu tehdä töitä ja kasvaa alan ammattilaiseksi. Kohde sijaitsee n. 15km päässä Kajaaniin keskustasta joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat työssä käyntiä.


Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.8.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -