(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia hoivakohteeseen Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2021

Pysyykö moppi hyppysissä kuin liimattu, ja siivoussilmäkin on enemmän, kuin kunnossa? Entä, onko työn merkityksellisyys sinulle tärkeää? Niin meillekin! Siinä tapauksessa, jatka lukemista! Haemme tiimiimme kolmea

 

SIIVOOJAA HOIVA-ALAN KOHTEESEEN

 

Hyvinkäälle. Työnkuva on selkeäpiirteinen – siivoojana tehtäväsi on hoivakohteen puhtaudesta huolehtiminen. Tärkeä osa työtäsi on myös positiivinen palveluasenne, sillä asiakkaiden kohtaaminen kuuluu arkeen. Eli tarpeen tullen neuvot, hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä muita sidosryhmiä työpäivän aikana. Työajat ovat klo. 7.00-15.00. Tehtäviä löytyy kahdelle kokoaikaiselle ja yhdelle viikonlopputyöntekijälle.

 

Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES PL 2 mukainen, eli euroissa 10,88€/h (1.4. alkaen 11,02€/h). Töiden on määrä alka 1.3.2021.

 

Kuka tässä tehtävässä pärjää?

Toivomme, että sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta siivouksesta- tai mahdollisesti aiempaa koulutustaustaa puhtausalalta. Jotta voimme taata kohteissa työturvallisuuden ja sujuvan kommunikoinnin, hyvä suomen kielen taito on ehdoton edellytys. Etsimämme henkilön tulee olla People Person eli pidät ihmiskohtaamisista, ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme suuresti luotettavuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta siivoustyötä kohtaan. Työ itsenäistä ja vastuullista, joten etsimämme henkilön tulee olla itseohjautuva ja oma-aloitteinen luonteeltaan.  
  
Henkilökuntamme nauttii huikeista eduista, kuten edullisista kuntosaleista, hyvinvointipalveluista sekä pääset osaksi sairauskassaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, mikäli on kiinnostusta edetä vaativampiinkin tehtäviin. Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä, pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo. 

  
KUULOSTAAKO TÄMÄ SINUN TULEVALTA TYÖPAIKALTA?

Hienoa! Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai oheisen linkin kautta klikkaamalla '' Hae ''.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä eli käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-numeron, näin löydämme nopeasti mistä työpaikasta kaipaat lisätietoja. Huomaathan, että emme käsittele työhakemuksia sähköpostitse.