(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Helsinki-Vantaan Lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Etsitkö mielenkiintoista pitkäaikaista ja kokopäiväistä työtä?

Me etsimme nyt innokkaita SIIVOOJIA Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tässä tehtävässä vastaat siivoustyöstä lentokenttäympäristössä, työkohteisiisi kuuluu mm. lentokonehallit. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkiaamuissa klo 6:00-15:00 välillä, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä myös viikonloppuvuoroja. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Kokemus siivoustyöstä on etu, mutta sitäkin tärkeämpää meille on aito into työn tekemiseen – koulutamme sinut tehtävään. Ennakkoluulottomalla asenteella sekä omalla aktiivisuudella pääset pitkälle. Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä. Työhön valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.11.2019.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -