Siivoojia Helsingin alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

L&T tekee töitä paremman huomisen puolesta! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tule meidän remmiin mukaan!  

 

Haluatko tehdä muiden työpäivästä entistä aurinkoisemman? Etsitkö itsellesi vakityötä, jossa vastuullisuus ja työn merkityksellisyys on kaiken A & O? Tähän työhön sisältyy roppakaupalla asiakaspalvelua ja työn tuloksella ilahdutat toimitilojen käyttäjiä sekä asiakkaita. Etsimme meidän joukkoomme useampaa 

 

SIIVOOJAA

 

Helsingin alueelle. Haemme useampaa tekijää huolehtimaan asiakkaidemme tilojen puhtaanapidosta Itä-Helsinki-Keskusta-Suomenlinna akselilla. Kohteita on oppilaitoksista, toimistoihin ja juhlatiloihin. Haussa on vähintään yksi ketterä kiertävä siivooja, joka tekee tuurauksia siellä missä tarvitaan. Eli palkattavan henkilön tulee nauttia vaihtelevasta työstä. Lisäksi etsimme siivoojia vakituisiin kohteisiin. Työt sijoittuvat ma-pe klo. 6.00-18.00 välille. mutta joissain tehtävissä voi olla tarve myös viikonlopputekijälle. Näistä voidaan keskustella lisää rekrytoinnin edetessä. Ja mikä parasta, TYÖT PÄÄSEE ALOITTAMAAN VAIKKA HETI! 

 

Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin yhdistelmäkone kuin älypuhelinkin. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta.

 

 Tarjoamme sinulle:

 

- pysyvän ja kokoaikaisen työn isossa yrityksessä

- puhtausalan huippuammattilaisista koostuvan työtiimin ja modernit työvälineet

- laajan työterveyshuollon sekä sitä entisestään laajentavan sairauskassan

- henkilökuntakerhot, sekä liikunta- ja kulttuurisetelit

- suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden

- työehtosopimuksen mukaisen palkan ja turvan

- mahdollisuuden edetä hyvien työsuoritusten myötä - vain taivas on rajana!

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset vähintään tyydyttävän suomen kielen taidon ja motivaation toimia siivous- ja asiakaspalvelutehtävissä. Arvostamme siivousalan koulutusta sekä kokemusta, mutta kaikkein tärkeintä meille on kuitenkin asenteesi työtä kohtaan. Koska kiertävän siivoojan tehtävässä liikutaan paljon eri kohteiden välillä, on B-luokan ajokortti tämän paikan saamiselle edellytys. 

 

Mikäli työnhaku on ajankohtainen asia, laitahan hakemusta tulemaan mahdollisimman pian. Aikailla ei kuitenkaan kannata, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385321
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi (offre33711525.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki