(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Harjavaltaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018 

 

 

Oletko sinä uusin   tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!
  
Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA HARJAVALTAAN sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin, vakituisiin työsuhteisiin.   
 
Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa liiketiloissa, toimistoissa   tai teollisuuskohteissa. Työajat sijoittuvat sekä aamu, että iltavuoroihin   riippuen kohteistasi. Hakijalta edellytämme vähintään vuoden   työkokemusta ja työturvallisuuskortin. Alan koulutuksen katsomme eduksesi.
  
Työssäsi tarvitset hyvän peruskunnon sekä B-luokan ajokortin. Hyödyt myös   oman auton käyttömahdollisuudesta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi   tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen   työote sekä positiivinen asenne työntekoon.
  
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta   ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me   ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy   henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta   toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.
  
ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua   siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä   sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.
  
Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua   yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity   mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Muistathan   mainita hakemuksessasi oletko hakemassa kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Hakuaika   päättyy 13.5.2018.


ISS Palvelut on yksi   Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava   kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000   työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät   henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme   kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-,   ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä   tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa   asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa   euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77   maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
 
  - ISS on savuton työpaikka -