(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Hämeenlinnaan, Riihimäelle ja Hyvinkäälle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme siivoustyöntekijöitä erilaisiin kohteisiin Hämeenlinnan, Riihimäen ja Hyvinkään alueille.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti, osa-aikaisesti ja keikkaluonteisesti (esim. sijaisuuksia). Työtehtävänä voi olla toimisto-, porras-, koti-, koulu- tai laitossiivous. Työt ovat pääasiassa aamuvuoroa, alkaen klo 6 tai klo 7. Myös iltavuoroja on tarjolla.

Kerro hakemuksessasi, mitkä työtehtävät sinua kiinnostavat ja millä alueella haluaisit ensisijaisesti työskennellä. Kerro myös milloin voisit aloittaa, mihin asti olet käytettävissä ja millainen työsuhde sinua kiinnostaa.

Toivomme hakijoilta aiempaa siivousalan työkokemusta. Tehtävissä pärjää hyvällä asenteella ja reippaudella. Eduksi katsotaan myös ajokortti.

Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Mikäli omistat työturvallisuuskortin ja olet kiinnostunut rakennusten loppusiivouksista, mainitse tämä hakemuksessasi.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.