(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Espooseen
Barona Flexible Industries Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme asiakkaallemme Espooseen reippaita siivoojia

Työkohteina ovat mm. päiväkodit, koulut ja toimistotilat. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työvuoron aikana on mahdollisuus työskennellä eri kohteissa. Tehtävässä työskennellään pääasiassa iltavuoroissa klo 16:00-22:00 välisenä aikana. Tehtävä on keikkaluontoinen ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa puhdistusalan koulutusta tai jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää suomen kielen tai englannin kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että hakijoilla on reipas ja positiivinen työote sekä kykyä organisoida itsenäisesti omaa työtä.

Tarjoamme mukavan ja mielenkiintoisen työn sekä osaamista vastaavan palkan. Työt alkavat aina perehdytyksellä, jolloin on mahdollisuus tutustua työtehtäviin ja tiloihin opastettuna, mutta valtaosa kohteista edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Laita hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.