(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Espoonlahdelle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme työntekijä asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Etsimme nyt osa-aikaisia SIIVOOJIA asiakkaallemme Espoonlahteen ja lähialueille toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Siivoojana huolehdit asiakastilojen siisteydestä ja yleisestä viihtyisyydestä. Työtä tehdään kouluympäristössä ja työt alkavat joustavasti kello 15-17 välillä. Vuorojen kesto on 2,5-4h tarpeen mukaan, kerrothan meille työaikatoiveesi! Noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus on 11,20 e/h.

Toivomme sinulta alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi edellytämme työntekijältä mahdollisuutta kulkea kohteiden välillä omalla autolla.


Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 15.12.2019 oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vauhdikkaassa työympäristössä, sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi