(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia erilaisiin tehtäviin Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Etsitkö töitä siivoustehtävien parissa? Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Meillä olisi nyt tiimissämme tilaa SIIVOOJILLE erilaisiin työsuhteisiin Kuopion alueelle.


Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous asiakaskohteissamme, joita ovat tehtävästä riippuen esimerkiksi erilaiset toimistotilat ja virastot. Tarjolla on sekä kokoaikaisia, että osa-aikaisia työtehtäviä. Kokoaikaisissa työsuhteissa työaika sijoittuu arkisin kello 6-14 välille ja osa-aikaisissa tehdään iltavuoroja kello 14-21 välillä. Molemmat työsuhteet ovat vakituisia ja varsinkin iltasiivoustehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.


Asenne ratkaisee ja perehdytämme tehtäviin hyvin, mutta katsomme eduksi jos sinulla on jo aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Joissakin kohteissamme teemme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka hyväksyttynä on edellytys työn saamiselle. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


 Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.7.2018. Työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -