Siivoojia elintarviketeollisuuden kohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Etsitkö pitkäaikaista ja kokopäiväistä työtä?

Etsimme KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA elintarviketeollisuuden asiakkuuteemme Jyväskylän Vaajakoskelle.

ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Tässä tehtävässä vastaat tuotantolaitoksen puhtaanapidosta hygieniavaatimukset täyttäen. Työaika sijoittuu arki- ja lauantaipäiville. Työtä tehdään aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5h/vko). Koulutusjakso järjestetään viikolla 9 ja työt alkavat heti maaliskuun alusta.

Arvostamme alalle soveltuvaa pohjakoulutusta vähintään kahden vuoden kokemusta vastaavanlaisista töistä, työturvallisuuskorttia sekä hygieniapassia. Perusominaisuuksiisi kuuluvat reipas ja työtä pelkäämätön asenne, huolellisuus, vastuunotto ja arvostus yhdessä tekemistä kohtaan. Tulet olemaan osa erikoistiimiä, jossa panostetaan laatuun eikä määrään. Työ on haastavaa, mutta sitäkin monipuolisempaa. Hyvän peruskunnon lisäksi työssä onnistuminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Johtuen kohteen sijainnista, oma autoa helpottaa työvuoroon saapumista.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Miltä kuulostaa? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity ammattilaistemme joukkoon. Hakuaikaa on 31.1.2020 saakka. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joten toimi nopeasti.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot