(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia elintarviketehtaalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Onko tavoitteenasi työllistyä puhdistuspalvelualalle? Olisitko sinä etsimämme työntekijä asiakkaallemme? 

Haemme nyt innostuneita ja ammattitaitoisia SIIVOOJIA allaspesuun ja toimistosiivoukseen elintarviketehtaalle Vantaalle.

Etsimme sekä kokoaikaisia työntekijöitä, että tarvittaessa työhön kutsuttavia. Tarjolla on iltavuoroa, yövuoroa sekä viikonloppuvuoroja. Edellytämme huolellisuutta, vastuuntuntoista työskentelyotetta, sekä työn fyysisyyden vuoksi hyvää peruskuntoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti ovat tehtävässä eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 20.10.2019 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vauhdikkaassa työympäristössä, sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi