(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia elintarvike- ja ravintolasiivouksiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

SIIVOOJIA

koko- ja osa-aikaisiin töihin Lappeenrantaan. Huolehdit asiakkaidemme elintarviketehdas- ja ravintolatilojen ylläpitosiivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuoroissa arkisin, mutta työvuoroihin sisältyy tarvittaessa myös viikonloppuvuoroja. Etsimme sekä koko- että osa-aikaisia työntekijöitä; kerrothan hakemuksessasi, mikä olisi sopiva tuntimäärä juuri sinulle!

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Suomen kielen taito välttämätön, hygieniapassi ja työturvakortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn osana mukavaa työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc