(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia Cleaning Design Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Cleaning Design Oy tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueella. Käytössämme on nykyaikaiset siivouskoneet sekä ylläpito- että perussiivoukseen. Huomioimme kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme. Hyvä työn jälki on käyntikorttimme.

Haemme lisää reippaita

SIIVOOJIA 

asiakasyrityksellemme Cleaning Design Oy:lle Kokkola-Pietarsaari alueelle

Tehtäviisi kuuluu esim: monipuolista tilojen ylläpito- ja perussiivousta, toimistoissa, kaupoissa ja rakennuksilla.

Alan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta oikea asenne ratkaisee! Teet työtä vastuullisesti ja itsenäisesti. Olet huolellinen, järjestelmällinen ja työskentelet tehokkaasti tiimissä. Sinulla on B-ajokortti ja puhut hyvää suomen kieltä.

Meillä on tarjota kesätöitä sekä pitempiaikaista työtä. Esimerkiksi 6 kk määräaikainen työsuhde arvostetun yrityksen palveluksessa, mielenkiintoisen työn 20-37,5h/vko jonka jälkeen on mahdollista jatkaa yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. (Tuntipalkka alkaen 10,50 €/h - koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen.)

Haethan pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 31.8.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai HR-koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052.