(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia autopartioon Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Meillä on sinulle sopiva työpaikka Tampereella avoinna, sillä haemme nyt kiertävään autopartioomme   SIIVOOJIA   Mitä siivouksen autopartion tehtäviin kuuluu?
Autopartiomme liikkuvat pareittain Tampereen alueen siivouskohteissa. Siivoojana olet tärkeässä roolissa huolehtimalla asiakkaidemme ylläpitosiivouksista. Käytössämme on nykyaikaiset koneet ja laitteet.   Mitä me odotamme sinulta?
Asiakaspalvelu on tässä työssä avainasemassa, sillä asiakkaat ovat paikalla työpäiviesi ajan. Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on aikaisempaa kokemusta ylläpito- ja perussiivouksesta ja mahdollisesti alan koulutus. Takataskustasi tulisi löytyä myös B-ajokortti ja työturvallisuuskortti. Toivomme, sinun aloittavan tehtävässä marraskuun aikana. Tehtävään valituille tehdään turvallisuusselvitys.   Mitä tarjoamme sinulle?
Tämä työpaikka on vakituinen ja kokoaikainen 37,5 tuntia viikossa. Työpäiväsi sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville kello 6 ja 22 välille.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   Kiinnostuitko? Kuulostiko tämä sinulle passelilta työpaikalta? Hienoa, odotamme jo innolla hakemustasi! Takaraja hakemuksille on 14.11.
Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Elina Ollinpoika elina.ollinpoika@coor.com ja palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen ulla-maria.partanen@coor.com
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).