(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia autopartioon pääkaupunkiseudulle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Tykkäätkö vaihtelevuudesta ja muuttuvista maisemista? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle autopartioon
 
SIIVOOJIA
 
Mitä siivouksen autopartion työpäiviin kuuluu?
Siivouksen autopartiomme hyppää vahvistukseen siellä, missä lisämiehitystä tarvitaan nopeasti. Oletkin tärkeässä roolissa varmistamassa arjen jatkumisen ja erinomaisen siivousjäljen esimerkiksi sairastapausten aikana. Työ on luonteeltaan ylläpito – ja perussiivousta. Autopartiomme kiertävät pääkaupunkiseutua, joko työparina tai yksin yrityksen autolla. Kohteet ovat esimerkiksi toimistoja, tuotantotiloja ja laitoksia.
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle liikkuvaisen työn, missä työpäiväsi menevät yhdessä hujauksessa mukavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/viikko ja työvuorosi ovat pääsääntöisesti aamuvuorossa vaihdelle kello 6-16 välillä. Ajoittain tarvetta voi olla myös iltaisin. Työssäsi onnistumista sinua auttavat laadukkaat siivousvälineet- ja laitteet, perehdytys tehtäviisi sekä esimiehen ja tiimin tuki. Tässä tehtävässä meillä on mahdollisuus tarjota juuri sinulle, huipputyöntekijälle, keskimääräistä parempaa palkkaa.
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen
 
Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivouksesta ja hanskaat jo hyvin erilaisten kohteiden, pintojen ja tilojen siivouksen. Osaat käsitellä siivouskoneita ja välineitä. Olet työotteiltasi oma-aloitteinen ja tunnollinen, mutta tiedät myös milloin on siirryttävä eteenpäin. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia. Eduksesi katsomme työturvallisuuskortin, mutta voit suorittaa sen myös työsuhteen alettua.  Lisäksi olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.
 
Kuulostiko tämä sinulle passelilta työpaikalta?
Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Odottelemme jo hakemustasi ja meidän puolestamme voit lähettää sen vaikka heti! Viimeinen hakupäivä tehtävään on kuitenkin 21.11.2019. Jos jokin asia jäi mietityttämään sinua palvelupäällikkö Anne Syri kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä sähköpostitse anne.syri@coor.com.
 
Voi käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).