(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia alkaviin kohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt  reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA uusiin alkaviin asiakaskohteisiimme Ouluun, Kempeleeseen, Haukiputaalle ja Muhokselle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta, tarvittaessa teemme myös peruspesuja. Työaika sijoittuu pääasiallisesti tehtäväksi arkisin alkaen klo 05-06, joten olethan aamuvirkku, toisinaan erikseen sovittavasti saattaa olla tarvetta myös iltatyön tekemiselle. Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevia kokoaikaisia sekä osa-aikaisia työsuhteita, joten ilmoitathan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus ja erilaisten siivouskoneiden käyttö katsotaan ehdottomasti eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekemistä kohtaan.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.5.2019. Haastattelemme tehtävään jo hakuajalla.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi,  www.issworld.com,  www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


  - ISS on savuton työpaikka -