Siivoojia aamuvuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä?


Etsimme tarkan työotteen omaavia Siivoojia osa-aikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen.

 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous useissa erilaisissa asiakaskohteissamme Iisalmen alueella. Kohteina ovat mm. virastot, terveyden huollon kohteet sekä rappukäytäviä. Työaika on ma – pe klo 5.30 – 11.30 välillä, 6h päivässä. Viikossa tunteja kertyy n. 30h. Lisätunteja on mahdollista saada. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla jonkin verran työkokemusta siivoustehtävistä, Laitoshuoltajan tutkinnon katsomme eduksi. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta korkean hygienian kohteesta. Olet innokas oppimaan uutta ja otat haltuun kohteen kuin kohteen vaivatta. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja korkean laadun takaamiseksi pystyt organisoimaan työtäsi yhteistyössä asiakaskohteidemme henkilökunnan kanssa. Osa kohteista ei sovellu allergikoille.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Oma auto on välttämätön sillä työpäivän aika liikut useassa eri kohteessa.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.10.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956.. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384390
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi, Vieremä