Siivoojia aamuvuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haemme aamuista iloitsevia SIIVOOJIA tiimiimme Jyväskylän keskustaan.

Tehtävässä vastaat eri asiakaskohteissamme ylläpitosiivouksesta kahvila- ja myymäläympäristössä. Työtä tehdään arkiaamuisin klo 5.30-10.00 välille ja työtunteja kertyy 4,5 tuntia päivässä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.

Aikaisempi kokemus ja koulutus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta nämä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä suomen kielen taitoa. Toivomme, että olet kiinnostunut siivoojantehtävistä monipuolisessa ympäristössä, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä. Tästä linkistä pääset lukemaan enemmän ISS palvelujen siivouspalveluista.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.10.2018.


– ISS on savuton työpaikka –

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1191679
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä