(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia aamu- ja iltavuoroon Lahden alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Etsitkö töitä opintojen ohelle tai lisäansiota toisen työn rinnalle? Työskenteletkö mielelläsi varhaisin aamulla tai vasta ilta-aikaan?


Etsimme kahta siivoojaa vahvistamaan Lahden tiimiämme.


Etsimme kahta siivoojaa Lahden ja Hollolan alueen asiakaskohteiden ylläpitosiivoukseen. Toinen siivoojista tullaan palkkaamaan aamuvuoroon ja toinen iltavuoroon, joten kerrothan meille jo hakemuksessasi, kummasta työstä olet enemmän kiinnostunut. Aamuvuoro alkaa kello 6 iltavuoro kello 16. Töitä on tarjolla joka arkipäivä 3-5h per työvuoro, työtunteja kertyy 15-25h viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. 


Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vaan arvostamme kokemusta enemmän ennakkoluulotonta asennetta sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Tehtävään valitun henkilön pitää pystyä kantamaan vastuuta ja toimimaan oma-aloitteisesti sekä asiakaslähtöisesti. Työssä suoriutuaksesi edellytämme hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteiden välillä kulkemista, mutta ei ole edellytys työn suorittamiseksi. 


ISS Siivouspalvelujen tavoitteena on varmistaa puhdas ja turvallinen työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin. Siivous on asiakaspalvelua, ja asiakaspalveluhenkiset siivoojamme ovat tärkein voimavaramme – he puhaltavat palvelun henkiin.  Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivaa työtä ja mahdollisuuden kouluttautua alan asiantuntijaksi. Pääset mukaan tiimiin, jossa kannustamme toisiamme jatkuvasti parempiin suorituksiin. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS Palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.10.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.