Siivoojia, Aalto Clean Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Asiakkaamme Aalto Clean Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita siivousalan palveluita Tampereella. Yrityksessä panostetaan asiakastyytyväisyyteen ja palveluiden laatuun, jonka vuoksi myös henkilöstöstä pidetään huolta ja heidän työpanostaan arvostetaan aidosti. Aalto Cleanilla sinua odottavat mukavat työkaverit, reilu työnantaja ja asianmukaiset, kotimaiset työvälineet. 

Etsimme nyt heille luotettavia ja aidosti työstään kiinnostuneita

SIIVOOJIA

pitkäaikaisiin työsuhteisiin Tampereen alueelle!


Siivousta tehdään vaihtelevissa kohteissa joko itsenäisesti tai mukavien työkavereiden kanssa. Aalto Cleanin palveluihin kuuluvat porrassiivoukset, peruspesut ja vahaukset, remonttisiivoukset ja muuttosiivoukset. Kerrothan meille, millaisista kohteista olet kiinnostunut!

Olisitko Sinä sopiva henkilö Aalto Cleanin tiimiin? 

Saatat olla etsimämme tekijä, jos tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

 • pidät aktiivisesta ja fyysisesti vaativasta työstä
 • pyrit aina työssäsi siihen, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja voit myös itse olla ylpeä työnjäljestäsi
 • olet luotettava, rehellinen ja itsenäiseen työhön kykenevä
 • sinulta löytyy aitoa motivaatiota sitoutua siivoustyöhön pitkäaikaisesti

Erityisesti arvostamme, jos omaat aikaisempaa siivouskokemusta. Oma auto on kohteiden välillä kulkemisen kannalta hyödyllinen, mutta ei välttämätön. Työ edellyttää myös suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Töitä on tarjolla kohteesta riippuen joko koko- tai osa-aikaisesti, työvuorot sijoittuvat arkipäiviin. Asiakkaamme tarjoaa sinulle itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan sekä pitkäaikaisen työsuhteen kannustavassa työympäristössä. Saat tehtäviisi myös hyvän perehdytyksen. 

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, ja palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan TES:iin. Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta tässä on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme vakituisesti!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=742

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1425258
 • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Riia Viljanen (riia.viljanen (a) alenconsulting.fi)
 • Puhelin: 044 740 4504
 • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa