(Poistunut julkaisusta)

Siivoojia 20h/vk
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Tykkäätkö fyysisestä työstä, jossa pääsee tekemään omilla käsillä?

Haemme nyt SIIVOOJIA määräaikaiseen työsuhteeseen Rovaniemen alueella.

Työnkuvasi tulee olemaan ylläpitosiivousta asiakkaamme kohteessa. Työaika on 4 tuntia päivässä eli yhteensä 20 h/vk, töiden painottuessa aamuvuoroihin. Töitä on tarjolla alustavasti toukokuun loppuun saakka, josta on mahdollisuus jatkoon.

Odotamme sinulta reipasta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle säännöllisen arkityön kohteessa, missä on hyvät työkaverit ja mukava työilmapiiri. Elämäntilanteesi muuttuessa joustamme tarvittaessa työajoissa ja kohteen sijainnissa. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen osaamista.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä! Kontaktoimme kaikki hakijat. Lisätietoja sähköpostitse jennika.puominen@personalhuset.fi tai puhelimitse 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.