(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/Välinehuoltaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

ätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt tarkkaa ja asiakaspalveluhenkistä siivooja/välinehuoltajaa tiimiimme lääketeollisuuden asiakaskohteeseen Espoon Niittykumpuun.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä tehtävässä tilojen puhtaana pidosta sekä tuotannon osien pesusta käsi- ja konemenetelmin. Työtä tehdään arkipäivisin klo 7-15. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Toivomme aiempaa työkokemusta siivousalalta ja arvostamme alan koulutusta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa sekä kirjallista että suullista suomen kielen taitoa. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. Olet myös valmis huumetestaukseen ennen töiden aloitusta.  

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua alasi ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.7.2018, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -