Siivooja/tuotannon avustaja (Valkeakoski), Hakafood Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Asiakkaamme Hakafood Oy on vuonna 2002 perustettu konditoria – ja leipomotuotteita valmistava yritys, joka on kuuluisa maukkaista kakuistaan ja erinomaisesta palvelustaan. Hakafood Oy:ssä valmistetaan päivittäin tuotteita juuri sinua varten; innovatiivisesti, innostuneesti ja asiakaslähtöisesti. Kaiken keskiössä on erinomainen hygienia ja turvallisuus. 

Lue lisää: http://hakafood.fi/ 


Meillä on nyt haussa asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen osaava 

SIIVOOJA/TUOTANNON AVUSTAJA


Haluatko tehdä hyvää jälkeä leipomoteollisuudessa, makeiden kakkujen maailmassa? Kiinnostaako monipuolinen työnkuva, johon voit itse vaikuttaa? Sinun kädenjäljelläsi on nyt merkitystä.  

Työtehtäviisi kuuluu tehtaan yleisten tilojen puhtaanapidosta huolehtiminen, tuotannon puolen lattioiden koneellinen pesu sekä muita mahdollisia tehtäviä. 

Toivomme hakijalta työtehtävään soveltuvaa koulutusta ja edellytämme myös aiempaa työkokemusta siivousalalta. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy kokemusta erityisesti teollisuuskohteiden siivoamisesta. Hyvä fyysinen kunto, reipas mieli ja halu tehdä merkityksellistä työtä, takaavat työssä viihtymisen ja sitoutumisen alalle pitkäksi aikaa. 

Työsuhde on aluksi vakituinen vuokratyösuhde ja työtunteja on viikossa 16-20 h. Tuotannon tilojen siivous tapahtuu lauantaisin, muuten työajat ovat neuvoteltavissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös tuotannossa tai pakkaamossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus on elintarviketeollisuuden TES:n mukainen. 

Kiinostuitko? Hae paikkaa heti lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta. 

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=408 

Lisätietoja tehtävästä antaa  Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352986
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Minna Kotilainen (minna.kotilainen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 0447404501
  • Sijainti: Valkeakoski