(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/tiskari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA elintarvikemyymälään Imatralle aamu- ja iltavuoroon. 

Työtehtäviisi kuuluu siivous- ja tiskaustehtävät elintarvikemyymäläympäristössä. Työtä tehdään siivoojan tai tiskaajan vuoroissa arkisin ja lauantaisin. Vuorot sijoittuvat joko aamulle klo 5-9 välille, iltasiivoojalla klo 20-02 ja tiskausvuorot ovat pääsääntöisesti klo 17-02 välillä. Työ on osa-aikainen, työmäärä viikossa on 20-30 tuntia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme sinulla olevan kokemusta siivoustyöstä myymälätiloissa. Lisäksi toivomme sinulla olevan alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan ammattitutkinto. Työssäsi tarvitset lisäksi hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Katsomme eduksi jos hakijalla on ennestään suoritettu hygieniapassi.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.3.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -