(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/Tiskaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua SIIVOOJAA siivouksen ja astiahuollon tehtäviin Tampereelle.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksen ja astiahuollon tehtävistä tavarataloympäristössä. Työtä on tarjolla arkisin ja lauantaisin iltavuoroissa klo 17.00-23.00 välillä n. 5h/päivässä ja 25h/viikossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.


Toivomme sinulta vähintään vuoden työkokemusta siivousalan työtehtävistä ja ravintola- tai siivousalan koulutus katsotaan eduksesi. Työssäsi tulet tarvitsemaan myös hyvää peruskuntoa, aurinkoista palveluasennetta, sekä erinomaista suomen kielen puhe- ja ymmärtämistaitoa.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.8.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian, sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -