(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/Tiiminvetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2020

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA / TIIMINVETÄJÄÄ asiakaskohteeseemme Ouluun Sepänkadun Technopolikseen.

Technopolis vuokraa toimitilaa, toimistoja ja työtiloja (coworking) tarjoten menestymistä edistäviä palveluja Suomessa ja ulkomailla yhteensä 17 kampuksella ja 13 kaupungissa. Toimitiloja on vuokralla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. ISS Palvelut huolehtii tämän kohteen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristöissä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 05-14 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Työssä menestyäksesi, edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Alalle soveltuva koulutus, kuten puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset lisäksi hyvää peruskuntoa, sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, halu oppia uutta sekä iloinen asiakaspalveluasenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 19.4.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -