(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/postitustyöntekijä Tapiolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

 


Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


Etsimme nyt reippaalla ja joustavalla asenteella varustettua SIIVOOJAA/POSTITUSTYÖNTEKIJÄ asiakaskohteeseemme Espoon Tapiolaan.


Haemme toimiston ylläpitosiivoukseen ja postitustehtäviin työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on arkiaamuisin kello 6-14.

Hakijalta toivomme löytyvän työkokemusta vastaavista tehtävistä jo muutaman vuoden ajalta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä suomen ja englannin kielen taito. Lisäksi toivomme, että hallitset perus IT-taidot, erityisesti sähköpostin käytön. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.10.2018.