Siivoojan vakityö (ikäihmisten kotisiivous)
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Nautitko huolellisen ja siistin työjäljen tekemisestä sekä viimeisen päälle huolitellusta kotiympäristöstä! Me etsimme nyt asiakkaallemme ajokortillista kotisiivoojaa pääkaupunkiseudun kohteisiin. Kyseessä on vakituinen työsuhde täysillä työtunneilla ja työvuorot sijoittuvat klo 8-18 välille. 

Työnkuvaus:

Siivoustyötä toteutetaan pääasiallisesti ikäihmisten yksityiskodeissa pääkaupunkiseudulla. Siivouskohteita on noin 3 per päivä ja siivoaminen toteutetaan perusteellisesti ohjeiden mukaan. Asiakaskohteina voi olla rivi-, kerros- tai omakotitaloja, joihin siirrytään yrityksen autolla. Kohteissa työntekijän työnkuvaan kuuluu mm. imurointia, lattioiden pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä kuten roskakorien tyhjentämistä. Työntekijä saa jokaiseen kohteeseen työlistan ja ohjeistuksen. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja tarjolla on täydet työtunnit. Työn aloitus on mahdollisimman pian ja työntekijä tulee rekrytoitumaan suoraan asiakkaan kirjoille. 

Hakijalta toivomme:

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta kotisiivoustyöstä ja hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi hakijalla tulee olla B-ajokortti. Koska töitä tehdään välillä myös tiimissä tai pareittain, niin arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Odotamme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. 

Tarjoamme:

Tarjolla on vakituinen työsuhde ja työpäiväsi tulevat olemaan toiminnallisia ja vaihtelevia. Työnaloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen ja työnantajayritys huolehtii käytössä olevista siivousvälineistä sekä kulkuvälineestä. WorkPower on tukenasi koko rekrytointiprosessin ajan! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:


HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot