(Poistunut julkaisusta)

siivoojan sijaisuus Somerolla
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

määräaikaiseen osa-aikatyöhön Somerolle. Paikka on lomasijaisuus ja määräaikaisuus kestää 31.3.2020 saakka, jonka jälkeen voidaan neuvotella jatkosta. Työssäsi pääset vastaamaan asiakaskohteemme kaupan tilojen puhtaanapidosta, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa! Kohteessa aherretaan yhteensä kuutena päivänä viikossa, eli maanantaista lauantaihin kello 16.30 - 22.00. Yhteensä viikkotunteja kertyy 33h. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on ehdoton plussa!

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää!