(Poistunut julkaisusta)

Siivoojan sijaisuus Lieksassa
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

L&T tarjoaa satoja kesätyöpaikkoja eri tehtävissä ympäri Suomea ja siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin nyt! Etsimme myös Lieksaan vuosilomien sijaisiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA

 

Tarjolla on siivoustöitä myymäläympäristössä. Tehtävänä on huolehtia myymälän siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Hakusessa on kaksi siivoojaa: toinen aamuvuoroon kello 5 alkaen ja toinen iltavuoroon kello 16 alkaen. Molemmissa vuoroissa työskennellään maanantaista lauantaihin. Aamuvuorossa viikkotunteja kertyy 24h/vk ja iltavuorossa 21h/vk. Kerrothan hakemuksessasi kumpi vuoro sinua kiinnostaa tai haetko kumpaankin paikkaan. Sijaisuudet ovat 15-30.4.2019  sekä 13-18.5.2019. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo haun aikana. 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc