(Poistunut julkaisusta)

Siivoojan kesäsijaisuus
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct.

Oletko puhdistuspalvelualan ammattilainen vailla uusia haasteita? Liity Seinäjoen tiimiimme laitoshuoltajan sijaisuuteen.


Etsimme tiimiimme siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun 2019 loppuun saakka, mutta työt saattavat jatkua vielä tämän jälkeenkin. Työtä tehdään pääasiassa arkisin kello 6-14, mutta työssä on vaihtelevasti myös päivystysvuoroja, jolloin töitä tehdään myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Tunteja kertyy 5-7,5h/päivässä ja 30-37,5h viikossa. 


Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on laitoshuoltajan tutkinto ja/tai aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä useamman vuoden ajalta. Kohteissamme työskennellään asiakkaan läsnäollessa, joten etsimällämme henkilöllä on asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvaa suomen kieltä. Näiden lisäksi tarvitset hyvää peruskuntoa ja reipasta ja oma-aloitteista työkykyä.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa iss.fi.


Hakuaikaa on 19.5.2019 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/