(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!  


Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä TOIMISTOSIIVOOJAA/MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Helsingin Vallilaan   

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tehtävässä vastaat pääasiassa asiakaskohteemme siivouksesta toimisto- ja ravintolaympäristössä, mutta satunnaisesti avustat mahdollisesti myös muissa henkilöstöravintolan töissä ja postituksen puolella. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiämme tärkeässä roolissa asiakasrajapinnassa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikainen tehtävä, jossa työt sijoittuvat tehtäväksi pääasiassa arkisin klo 6-14 välillä. 

Siivousalan työkokemus katsotaan eduksesi, mutta huomioimme myös muiden alojen työkokemuksen varsinkin asiakaspalvelualoilta. Alan tutkinto, esim. toimitila- tai laitoshuoltajan koulutus, katsotaan myös eduksesi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Jos et hätkähdä aikaisia aamuherätyksiä, tartut ennakkoluulottomasti uusiin tehtäviin, tulet toimeen työkavereiden ja asiakkaiden kanssa sekä olet vielä hyväntuulinen asiakaspalvelija, voit olla etsimämme henkilö! 

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.8.2019.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -