(Poistunut julkaisusta)

Siivoojaksi koulutuksen kautta
Pirkanmaan Voimia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme siivoojia Tampereen alueelle päivätyöhön. Tähän tehtävään et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä koulutamme sinut tehtävään!

Työ keskittyy pääosin koulu- ja päiväkotiympäristöihin. Työ on aamu- ja arkipainotteista, mutta tarjolla on myös iltaa ja viikonloppuja. Asenne on se, joka ratkaisee. Jos siis olet reipas ja oma-aloitteinen, sillä pääsee jo pitkälle!

Joustavassa keikkaluontoisessa työssä voit tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii. Pystyt sujuvasti sopimaan vuoroista sähköisen tilausjärjestelmämme kautta, josta on saatavilla myös mobiiliappi. Pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työkavereihin.

Me tarjoamme sinulle vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Jos palikat kolahtaa kohdilleen, mahdollisuutena on myös työllistyä suoraan asiakkaalle.

Mikäli siis haluat päästä näkemään kätesi jäljen sekä ylläpitämään siisteyttä ja järjestystä, lähetä työhakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.